savasaysegul8@gmail.com

Enerjik Hijyenin Çiçekleri
Buradasınız: Anasayfa / Blog
27 Haziran 2020, Cumartesi
ENERJİK HİJYENİN ÇİÇEKLERİ
Eterik bedenle farkındalıklı çalışmalar bütünü.
ENERJİK HİJYENİN ÇİÇEKLERİ

ENERJİK HİJYEN VE ÇİÇEKLER

Enerjik hijyen,kişinin enerji sistemini ve enerjisini koruma süreci için kullanılan bir terimdir. Günümüz dünyasında bir çoğumuz büyük şehirlerde, enerjisel olarak kirli ve stresli hayatlar yaşıyoruz. Ağır metaller,arabalardan çıkan egzos kirliliği,bilgisayar ve telefonlarımız,bir yığın

. Enerji dengesini kaybettiğinde depresyon başlar. Hollistik iyileştirme sanatları bu anlamda oldukça önemlidir zira sadece bedenle değil,zihin ve ruhun enerjik beslenmesi ile de ilgilenir.

Enerjik hijyen 4 aşamadan oluşur :

1-Travma ve ataklarla baş edebilme. (Enerji bedeni ile çalışma ve zihin egzersizleri)

2-Aurayı koruma (Aura Çiçek kokularını farkındalıklı seçmek)

3-Aurayı temizleme (Üzerimize tüm gün yapışan ve bize ait olmayan,başkalarının enerjilerini temizleme)

4-Alan temizleme  (Yaşadığımız alanın huzur vermesi,sıcaklık hissiyatı göstermesi için Tütsü seçimi)

Enerji Temizlenmezse :

Aşırı uyarılmalar,sinirsel gerginliklere neden olur. Aşırı uyarılma ise dış enerjilere karşı açık olmak ve kendini koruyamamaktır. Enerjik hijyen sağlamadığımız sürece,koruma kalkanımız zayıflar. Dışsal her enerji,olumlu ya da olumsuz sizi hemen etkisi altına alır. Eve getirsiğimiz başkalarına ait duygular,farklı alanlarda bulunmak ve tüm gün dış enerji ile uyumlanmak bizi oldukça yorar. Sevmediğimiz bir iş ile para kazanmak zorundaysak bu bizi yorar,bereket,alma-verme dengesi bir türlü kurulamaz. İstemeyerek gittiğiniz iş yeri,sizin enerjinizin tamamını olumsuz etki gücü ile düşürür yani titreşim frekansınız aşağılara iner. Kendimizi aşırı yorgun ve ertesi sabah tekrar oraya gideceğimiz için mutsuz hissederiz. Bu boyun eğme,bu kabulleniş bir gün sizde bardağı taşıran son damla olana kadar devam eder.

Bu biriktirmeler,bu dayanma gücümüz öyle bir tükenir ki,sürekli işleri erteleyen bir hale gider. Enerji rezervleri dibe vurur,zihin ve beden sürekli uyumak isterken,kalp kırık dökük ve mutsuzdur.  Hele bir de menstürel döneminiz yaklaşıyorsa vay halimize. Çiçekler bu anlamda destektirler onların uçucu yağlarını,terapötik aura esanslarını farkındalıkla kullanmak gerekir. Peki kimler hangi çiçekleri kullanmalıdır? Bu seçimi neye göre yapmalıyız?

Eterik Bedenle çalışırken enerji alanlarını yani Çakra ve Meridyenleri tanımak gerekir. Temel kullanılacak Çiçekler ilgili beden-zihin ve ruhsal durum göz önünde bulundurularak kullanılır. Kadınsı enerjimizi dengeye getirmek için ilk enerjimizi değiştirmek gerekir. Elbette ki meditatif çalışmalar gerektirir ve sizi o meditatif duruma,hissiyata getirecek ilgili Çiçek Özleri. Maneviyata dokunmak,evet bir çoğumuz izafi dünyada oldukça sosyal,kariyer sahibi ve başarılıyız ama başarılarımızın ödülleri ruhumuza değil anca Egomuza dokunabiliyor. Oysa ki kazandığımız para ile baş ucumuza bir Çiçeğin uçcu yağını koymak  ya da onun kokularınla alanımızda ki bozuk enerjileri temizlemek bizim elimizdedir. Ama ne var ki uygulama konusunda başarız kalıyoruz.

 

Çiçekleri Nasıl Seçmeliyiz?

Bunun için bir Çiçek Analiz testi ya da Ezoterik Kart Okuma yapabilirsiniz. Homeopatik,basit demleme,tentürler ve uçucu yağ,mist esansları ile çalışarak yaşam kalitenizi arttırırken,duygusal sorunlarımıza da şifa annelik alırız çiçeklerden. Korkular,öz güven eksiklikleri,cinsel başarısızlıklar ve ilişki açmazlarında mükemmel destektirler. Hormonal sorunlar,bağışıklık sistemini güçlendirmede ve varda fiziksel bedende ki sıkıntıları adım adım çözmek. Çiçekler ruhsal,zihinsel ve fiziksel çalışma özelliklerine sahiptir. Akut ve kronik durumlarda kullanım süreleri değişir. Her döneminizde farklı bir renk farklı bir Çiçek girebilir hayatımıza zira yaşam ve onun getirdikleri devam ediyor. Bazen kendinizi bir Mustard gibi dalgalnırken bulabilir,bir başka güven Hanımeli gibi geçmişe takılıp kalabiliriz. İhtiyaçlar sürekli değişim halindedir tıpkı yaşam gibi. Kart okumada 5 kart çiçek resimlerinden kalbiniz hangisini çağırıyorsa seçersiniz ve Ayşegül size neye hangi çiçeğe ihtiyacınız olduğunu söyler. Daha derin konularla çalışmak,benlik sorunları,sevgi problemleri,odaklanamamak,menstürel dönemlerde ki streslere kadar uzanan bir potfyü vardır Çiçeklerin.

Sabahları dilinize alacağınız 5 damla Çiçek homeopatik kullanımdır,ilgili çiçek remedy,öğlen bir Almond Çiçek çayı,stresli ve gergin haldeyken bir Nerolla Çiçek esansını kullanmak bizi tekrar enerjilendirir. Tüm bu duygusal ve zihinsel  balansları dengelemek  sizin elinizde. Bir Çiçek bulmanız dileklerimle...

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın