savasaysegul8@gmail.com

Çiçekleri Nasıl Kullanacağım
Buradasınız: Anasayfa / Blog
16 Haziran 2020, Salı
ÇİÇEKLERi NASIL KULLANACAĞIM
Çiçek Terapisi homeopatik (içilebilir)kullanımı dahili olarak seçerken,harici kullanımlarda da merhem-solüsyon-uçucu yağ-aura esansı gibi destekleyici çiçek özlerinden hazırlanmış preparatlar kullanır. Özellikle Çiçek Homeopatisinde çiçeğin sadece enerjitik imzası kullanılır.İlaç değildir saf su,çiçeğin enerjitik frekansı ve sabitleyici olarak organik elma sirkesi kullanılır.
ÇİÇEKLERi NASIL KULLANACAĞIM

Çiçek Terapisi homeopatik (içilebilir)kullanımı dahili olarak seçerken,harici kullanımlarda da merhem-solüsyon-uçucu yağ-aura esansı gibi destekleyici çiçek özlerinden hazırlanmış preparatlar kullanır.

Özellikle Çiçek Homeopatisinde çiçeğin sadece enerjitik imzası kullanılır.İlaç değildir saf su,çiçeğin enerjitik frekansı ve sabitleyici olarak organik elma sirkesi kullanılır.

Unutmayın bizlerin, frekanslara ve titreşimlere alerjilerimiz yoktur, sadece organik veya kimyasal nitelikteki şeyler alerjiye neden olur. Bağışıklık sisteminizin savaşmak için gerçek bir maddeye sahip olması gerekir. (saf-terapik amaçlı)

Çiçek esansları, bitkisel tentürlerden veya uçucu yağlardan daha homeopatiye benzer. Hem homeopati hem de çiçek özlerinde iyileşme biyokimyasaldan ziyade titreşim düzeyinde yapılır. Alerjik veya toksik reaksiyona neden olacak orijinal maddenin hiçbiri, ilaçlarla etkileşime girecek hiçbir şey, aşırı dozda hiçbir şey yoktur.

Çiçek esansları, canlı çiçeklerden elde edilen sıvı, biyoenerjik ilaçlardır. Çiçek esansları, bir çiçeğin veya bitkinin enerjik baskısını suda kodlayarak yapılır. Çiçek esansları, bitki ruhlarının evrensel iyileştirme zekası ile kodlanır, bu da insanların vücudun yedi ana çakrasında veya “enerji merkezlerinde” duygusal ve enerjik tıkanıklıkları iyileştirmelerine yardımcı olur.

İlgili sorunla çalışmadan önce analiz değerlendirmesi ve ardından konsültasyon ile terapi süreci başlatılır. Kronik ve akut durumlar olmak üzere minumum 3 aylık maksimum 12 aylık periyotlarla travmalar ve onların yarattığı kayıplar dengelenir.

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın