savasaysegul8@gmail.com

Sezgisel Şifa Oturumları
Buradasınız: Anasayfa / Blog
16 Haziran 2020, Salı
SEZGİSEL ŞİFA OTURUMLARI
“Sezgileri güçlendirmek,yaşama olan inancımızı besler...” Çiçeklerle: Manevi çalışmalar,ruhsal rehberlik uygulamaları –ritüeller oluşturma-çiçeklerle koku ve meditasyon portalları ile ruhsal rahatlama ve bakımı içerir. Yüksek benlik  çalışmalarında Çiçeklerin desteğini almak isteyen,yoga-meditasyon-reiki vb.
SEZGİSEL ŞİFA OTURUMLARI

Sezgisel  Şifa Oturumları :

“Sezgileri güçlendirmek,yaşama olan inancımızı besler...”

Çiçeklerle: Manevi çalışmalar,ruhsal rehberlik uygulamaları –ritüeller oluşturma-çiçeklerle koku ve meditasyon portalları ile ruhsal rahatlama ve bakımı içerir. Yüksek benlik  çalışmalarında Çiçeklerin desteğini almak isteyen,yoga-meditasyon-reiki vb. Enerjisel çalışmalarda çiçekleri farkındalıkla seçmek konusunda koçluktur. Manevi çalışmaların bütünlüğünde integral homeopati-tentürler-uçucu çiçek özleri-aura esansları-salveler kullanılır.

Size özel çalışma programı için Çiçek Analiz Testi değerlendirmesi ile ihtiyacınız olan çiçek özlerini bulabiliriz. Çiçek Okuma kartları ile sizin seçtiğiniz,sizi çağıran çiçek özleri belirlenir. Konsültasyondan sonra Çiçek Bireysel çalışma programı ile oturumlar başlar.

Eterik Beden için Çakra çiçekleri kullanılır ayrıca Merdiyen sistemi ile ilgili organ ve onun enerjitik dengesizlikleri ile çalışma (migren-zihni susturamamak-uyku sorunları vb.)

İlgili Çiçek Esansı Seçimi

İlgili Homeopatik Çiçek özleri belirleme

Element dengesi ve Ayurvedik Çiçekler

Çiçek hidrolatları ve yağlarla çalışma. (nefes-meditasyon-masaj vb.)

Oturumlarda ürün yoktur,Çiçek özleri belirleme ve sorun odaklıdır. Kullanmaya karar verdiğinizde belirlenir. (kullanım süresi ve doza bağlı)

Homeopatik Çiçek Özleri ile sorun odaklı çalışma :

Benlik sorunları,travma sonrası öz güven kayıpları,korkular,endişelerimiz,sinirsel sorunlar,öfke patlamaları,telaş ve sabırsızlık,mükemmeliyetçilik,odaklanma sorunları,kadınlarda menstürel sorunlar,dişil enerji aktivasyonu gibi konularda gelin eksikliklerimizi çiçek özleri ile tamamlayalım. İçilebilir özler,size özel Çiçek frekanslarının seçimi ile sabah-öğlen ve akşam damlaları ile tanışın.

Çalıştığım Homeopatik Çiçek sistemleri :

Bach Flora

Bush Flora

Alasca Flower

Yorkshıre Flower

Analiz ve konsültasyon 4 saat /2 saatlik tanışma-analiz testi değerlendirme / 2 saatlik konsültasyon

 

 

LAVANTA ÇİÇEKLERİ İLE ÇALIŞIN :

Tam 4 yıldır,kendi bahçemin tıbbi Lavanta Çiçeklerini ezoterik takvim anlayışına göre yetiştirmekte-toplamakta ve kurutmaktayım her Çiçeğin enerjisel frekansını yükseltecek doğal koşulların-kadim yönlerin,hasat ve dikim zamanlarının Ay ve Güneş döngüleri ile çalışmaktayım. Çiçek doğadan aldığı enerji ile çalışır ve o enerjiyi ifade eder. Çiçeklerimi yetiştirmenin koşulları tamamen saf ve kadim gelenekler ışığında yapılamaktadır zira bu şifa için oldukça önemlidir.

Lavanta ile çalışırken aşağıda ki sorunları temel alalım :

1-Sinirsel gerginlikler

2-Uyku sorunları

3-Odaklanma Problemleri

4-Baş ağrıları ve migren

5-İçsel huzur ve maneviyat

6-Meditasyon-Reiki-Meditasyon gibi yüksek benlik çalışma destekçisi

7-Zihni susturamamak

8-Hazımsızlık ve şişkinlikler

9-Cilt dostu Salve

10-Lavanta Aura Meditatif çiçek özleri

11-Hydro kullanımı ile bedensel temizlenme-toksin atımı

12-Ankisiyete/Kaygı sorunları

Alternatif Lavanta Terapötik Ürünler :

Yukarda ki sorunlar odak alınarak bitkisel çaylar-Tentür-Merhemler-Aura esansı-ayak ovma tuzları içermektedir.

Ürünler sayfasından bakabilirsiniz.

Şifa ile kalın...

 

Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın